U zoekt een vloerder of tegelwerker in Lier?

Als u op zoek bent naar een vloerder in Lier of ruime regio, dan bent u bij DVV Construct absoluut aan het juiste adres. Wij verzorgen uw vloer- en tegelwerken tot in de puntjes, zowel binnen als buiten.

Het aanleggen van een nieuwe vloer is niet alleen fysiek een zware klus, maar ook een nauwkeurig karwei. Gelukkig heeft DVV Construct jarenlange ervaring als vloerder.

Vloerder voor binnen

Wilt u de vloer van uw keuken, woonkamer, inkomhal, ... professioneel laten aanleggen door een ervaren vloerder? Neem dan contact op met DVV Construct. De ervaren vloerders plaatsen uw vloer volgens de regels van de kunst. Voor een mooi resultaat!

Vloerder voor buiten

Ook buiten weten de vloerders van DVV Construct van aanpakken. Klinkerwerken voor een terras, opritten, bestratingswerken, ... in de regio Lier? Slechts één adres: DVV Construct.

Uitgebreid dienstenpakket

Bij DVV Construct kunt u niet alleen terecht voor vloer- en tegelwerken in Lier, wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan:

Offerte of info vloerwerken of tegelwerken regio Lier

Voor al uw vloeren en tegelwerken in de regio van Lier bent u bij DVV-Construct dus aan het juiste adres. Contacteer deze vloerder en tegelwerker in Lier vandaag nog voor een vrijblijvend informatief gesprek en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte bij een vloerder in Lier!

renovatie en bouwwerken Antwerpen - renovatie en bouwwerken Niel - renovatie en bouwwerken Lier - renovatie en bouwwerken Mechelen - aannemer Antwerpen - aannemer Lier - aannemer Niel - aannemer Mechelen - vloerder Mechelen - vloerder Antwerpen - vloerder Lier - vloerder Niel - loodgieter Antwerpen - loodgieter Niel - loodgieter Mechelen - loodgieter Lier